Vis større billede

Zombiehund med Pels

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 87920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 64
selected_index: 0
1.099 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Den gamle sure Enok havde boet i dit nabolag så længe du kunne huske, altid med en sur kommentar klar til dig og resten af kvarteret. På grund af hans afskyelige personlighed var han meget ensom, bortset fra en ækel vagthund som konstant og hele tiden gøede. Men så skete det at den gamle og hans køter uventet tog på ferie. Og fordi karma-gets-you havde han masser af uheld, for i nyhederne samme uge hørte du at der skete en meget usædvanlig og forfærdelig massakre lige der hvor de befandt sig. Massakren blev udført af en stor gruppe zombier som senere blev udryddet af militæret. Men selv i dag kan den gamles skrækindjagende køter ses på byens museum, og den får dit blod til at fryse til is hver gang du besøger stedet. 

Zombiehund med Pels er en stor halloweendekoration som ser ud som en zombiehund med blottet skelet, blod over kroppen og tænderne samt dele med hvid hud med hhv. hvid og grå pels på. Hunden er lavet af hul plastik og pelsimitation.

Længde: 94 cm.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen29066 eller du kan uploade dem manuelt.
castle