vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider 17. Maj 17. maj - Dekorationer

17. maj - Dekorationer

”Norge i rødt, hvitt og blått” – en klassisk sang, som bør synges ofte d. 17. maj. Uanset om du er norsk eller ej, kan det altid anbefales at fejre den norske nationaldag. Nordmændene ved virkelig, hvordan man holder fest! Men husk at bestille dine 17. maj-dekorationer i god tid.

Her i kategorien har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at blende ind i optoget, såsom stjernekonfetti i farverne rød, blå og hvid, serpentiner samt norske flag. Med vores hjælp kan du pynte op til en stemningsfuld fejring af den norske nationaldag derhjemme. Vi har både duge, balloner, borddekorationer og nationalbånd, alt sammen holdt i den norske ånd.

Hvad enten du er norsk eller ej, har du god grund til at fejre den norske uafhængighedsdag. Du behøver selvfølgelig ikke at gå "all in" med norsk folkedragt, men kan nøjes med at skabe den rigtige stemning med flotte 17. maj-dekorationer. Som skandinav er det helt på sin plads at fejre nabolandenes nationaldage - på den måde er der jo også en god undskyldning for at spise mere kage!
Læs mere