vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider 4th Of July

4th of July

USA's nationaldag er ikke bare velkendt inden for landets grænser, det er også en begivenhed, som er blevet mere og mere populær i andre lande, heriblandt Danmark. Måske er det på grund af den store folkefest i forbindelse med dagen eller på grund af de mange flotte dekorationer, som flere og flere forbinder med 4th of July.

Uanset om du vil fejre højtiden på den rette dato eller bare vil arrangere en udklædningsfest i sand amerikanerstil, er du havnet i den perfekte kategori. Partyking tilbyder røde og blå plastkrus samt beer pong og festdekorationer, som naturligvis holdes i de samme farver. Foruden flag og guirlander kan man også finde komplette karnevalskostumer, som passer ind under temaet.

Kostumer som cheerleaders, cowboys, studenter og sportsudøvere er bare få eksempler på de mange forskellige valgmuligheder, der findes ingen for USA-temaet. Derudover tilbyder vi en række gadgets, hvis du vil være aftenens sjove indslag. Så find bordtennisboldene frem, tænd grillen, saml dine venner og bekendte og skab en følelse af at befinde dig på et helt andet kontinent, i et helt andet land, på en af deres absolut vigtigste dage.
Læs mere