vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

90'er-fest

Hvis du voksede op i 1990'erne, vil du elske alle vores dekorationer med et 90'er-tema, og det samme gælder vores kostumer og tilbehør. Hvis du ikke voksede op i 1990'erne, vil du stadig elske dem.

1990'erne var et ret sprudlende årti - det var både dejligt og hæsligt på samme tid, så der er noget for enhver smag. Hvis du planlægger en fest eller en udklædningsfest med 90'er-tema, er det her på Partyking, at du skal begynde søgningen. Hvordan klædte du dig tilbage i 90'erne? Ja, som sagt var alt noget blandet, men store rummelige collegetrøjer med tryk var populære, mens cykelbukser med en stor skjorte sammen med løst hængende skjorter med print fungerede godt. Cykelshorts med store skjorter og et løst hængende bælte var mindst lige så populære. Andre hits talte T-shirts under en kjole med tynde skulderstropper, jazzbukser og crop tops.

Men intet tøj uden tilbehør - og i 1990'erne var tilbehøret vigtigere end nogensinde. Choker, bandanaer, farvede solbriller og armbånd var nogle af de ting, der var virkelig trendy i 90'erne. Og hvis man taler om 90'erne, skal man faktisk også tale om frisurerne, og her skulle man endelig ikke spare på hårsprayen! Hvis du stadig har et gammelt crepejern derhjemme, kan du passende finde det frem på ny, og alle fyrene kan satse på en blød "pottefrisure", blonde krøller eller en klassisk frisure med kort hår foran og langt hår i nakken.

Du kan også købe en sej paryk i 90'er-stil her på Partyking, og så er det hurtigt og nemt at klare forvandlingen. Selvfølgelig finder du også masser af forskellige kostumer og tilbehør her i kategorien.

Valget af musik er vigtigt, når du vil skabe den rette stemning til festen. I 1990'erne lyttede man blandt andet til Spice Girls, Take That, Backstreet Boys og Nirvana eller måske Dr. Alban, Ace of Base og Roxette. Du skal blot lave en playliste, der kan køre hele natten lang. Vil du sende dine gæster ud på et vaskeægte nostalgitrip, bør listen minde en del om det meget populære radioshow Tracks. Hver uge blev de største hits rangeret i programmet, og alle musikfans sad foran deres radioer og lyttede ivrigt.

Hvis du vil tilbyde mad ved 90'er-festen, er det ideelt med taco. Du kan også fremtrylle en wokret med nudler eller en omgang pastasalat. Til dessert er det perfekt hvis du tilbyder en cheescake eller en gino. Kan du huske gino? Ovngratineret frugt med hvid chokolade, som serveres med is eller creme! Det er faktisk en super lækker dessert!
Bestil alt, hvad du behøver til 90'er-festen – dekorationer, kostumer og tilbehør – her hos os på Partyking. Vi tilbyder et stort udvalg, lave priser og hurtig levering. Bestil nemt online. Det lyder godt, ikke? Held og lykke med festen!
Læs mere