Vis hele beskrivelsen

ABBA

“You can dance, you can jive, having the time of your life. See that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen” – ABBA.

Her har vi samlet parykker, kostumer og andet tilbehør, der gør dig til aftenens Dancing Queen. ABBA var en svensk popgruppe, der var aktiv i 70'erne og 80'erne. På trods af at ABBA ikke har været aktive siden 1982, fortsætter de med at sælge 2-4 millioner eksemplarer af deres musik hvert år. ABBA har sammenlagt solgt over 400 millioner skiver med tophits som "Mamma Mia" og "Dancing Queen."

Tag festen til et helt nyt niveau og lev dig ind i rollen som et af medlemmerne fra et af de mest succesrige bands i svensk pophistorie. Ring til dine bedste venner og fest løs som festens discodronninger og -konger. Vi har kostumer og parykker, som repræsenterer alle ABBA-medlemmerne: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson.

Kostumerne giver dig en herlig 70'er-følelse og passer både til halloween- og temafesten. Tag vennerne med til festen og gå all-in som 70'ernes hotteste popgruppe. Glem ikke mikrofonen!

Filter

Viser 1 produkter
castle