Meny

Ass Kickin Ghost Pepper Honningjordnødder

129 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Carsten
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Når man bruger ord som "Ass Kickin og Chost Pepper " så havde jeg forventet mere. Selv min datter og hendes skole veninder spiser dem, og de fortrækker ikke en mine.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Henri
  for 1 måned siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Har du en fetish for stærk mad, sauce og snacks? Så bør du prøve disse velsmagende honningnødder, der er gennemblødt i ghostpeber. Spøgelsespeber er, som du sikkert allerede ved, ekstremt stærk, og det er hvad vi kan lide ved den! En gang stærke nødder i en bøtte!

Produktet leveres i bøtter a 340 gram og indeholder velsmagende jordnødder ristede i jordnøddeolie med smag af spøgelsespeber og honning. En fabelagtig kombination, der brænder munden ud af led, det lover vi!

Disse bør ikke indtages af dig, der er følsom over for stærk mad. Bør holdes væk fra børn, gravide kvinder og amatører!

Leveres i bøtte  med 340 gram.

Ingredienser: Jordnødder ristet i jordnøddeolie, sukker, honning, salt, modificeret kartoffelstivelse, spøgelsespeber, stivelse (E415). Kan indeholde spor af HASSELNØDDER, SOJAprodukter. Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.