ass-kickin-sriacha-popcorn-1

Ass Kickin Sriracha Popcorn

49 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Henri
  for 10 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Hvis du kan lide stærke ting og snacks, bør du prøve denne vinder - Popcorn med en smag af sriracha! Så kan det næppe blive stærkere.

Produktet leveres i pose med 99 gram og indholder mikrobølgepopcorn med smag af sriracha. Ja, du ved den der forbandet stærke chilifrugt?

Disse snacks bør ikke indtages af dig, der er følsom over for stærk mad. Bør holdes væk fra børn, gravide kvinder og amatører!

Leveres i pose med 99 gram.

Ingredienser: Popcorn (majs), palmeolie, salt, hydrogeneret sojabønneolie, naturlige smagsstoffer, kunstige smagsstoffer. Indeholder spor af NØDDER og HVEDE. Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.