Hem
Temaer Lande Australien

Australien

Du går ikke galt i byen ved at vælge festtemaet Australien, landet down under. Begynd med at planlægge din mad og drikke. Grill noget lækkert gerne tilsat vegemite, en creme, der ofte bruges i det australske køkken. Når det kommer til drinks, er der masser af gode vine og øl fra Australien, du kan vælge imellem.

Nu kommer vi så til det vigtigste, nemlig festdekorationer. Her hos Partyking finder du for eksempel australske flag og fotorekvisitter med et australsk tema. Det løfter straks feststemningen!

Vi har også kostumer, der er perfekte til en fest med temaet Australien. Og endelig kan det være godt at tænke på nogle gode samtaleemner. Du kan for eksempel tale om, at Canberra er landets hovedstad og ikke Melbourne eller Sydney, som mange tror. Selvfølgelig skal I også tale om kænguruer og koalaer, men måske ikke alle de giftige dyr, der findes i Australien. Stemningen skulle jo gerne være festlig. Og glem ikke Mount Disappointment! Hvordan kan et bjerg være så skuffende, at det har fået tildelt et så markant navn?
Læs mere