vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Baby Shower

Baby Shower

Har du netop fået en invitation til et babyshower? Wow, så kan vi ikke gøre andet end at ønske dig tillykke! Et babyshower er nemlig en ære at være med til, og det er bestemt ikke alle, der får mulighed for at være med. Så hvorfor ikke få det bedste ud af det, så det bliver et babyshower, alle kommer til at huske?

Vi forstår til fulde, at grej og produkter til et babyshower ikke er det nemmeste at købe, hverken for gæsten eller den, som arrangerer festen. Du skal have passende dekorationer, bordpynt, balloner, mad og ja, kan man virkelig have for mange selskabslege, eller skal man holde sig til én? Jo, det er ikke nemt med alle de valg! Her i kategorien finder du imidlertid alt det, du kan drømme om til et babyshower, uanset om det gælder dekorationer, gaver, sjove lege og spil.

Partyking har et stort udvalg af sjove, skøre og flotte babyshower-ting, andre ikke har. Du finder for eksempel et super stort udvalg af balloner i både lyserøde og blå nuancer samt sorte balloner (for ikke at afsløre kønnet). Vi har tilmed balloner med konfetti og sjove motiver. Naturligvis har vi også en række fine dekorationer til det kommende babyshower. Vi forhandler et gigantisk udvalg af flotte dekorationer i guld, glitter, metallic eller pasteloverflade, serpentiner i passende farver, guirlander med babyshowerrelaterede tekster, hængende dekorationer i form af små sutter, flasker og meget mere. Her finder du med andre ord et uendeligt sortiment til dig, der er ude efter de mest perfekte babyshower-ting!

Opdækning, sagde du? No problemas, selv her har vi et gigantisk udvalg af opdækning til babyshoweret! Vi har alt det, du har brug for: bestik, tallerkener, glas, bordduge, servietter, sugerør og meget mere! Alt er selvfølgelig babyshower-inspireret i blå og lyserøde farver, så alt passer sammen.

Vi har også super mange sjove babyshower-spil og lege, du og veninderne kan spille sammen med den vordende mor hele aftenen, men også som "forspil", inden den rigtige fest går i gang. Som om det ikke var nok, tilbyder vi også en hel del sjove gaver, du kan give til den vordende mor, og som hun med stor sandsynlighed vil sætte pris på. Hvis det for eksempel bliver en lille pige, kan du købe nogle lyserøde milestones-kort. Det er en sjov måde at gemme minder på, Vi har også strømpebukser, medaljer og meget mere!

Ja, hvis du ikke allerede har forstået det, så har vi et gigantisk udvalg af babyshower-ting til dig, der er inviteret til et eller skal arrangere et babyshower. Her finder du alt fra babyshower-dekorationer til bordartikler, balloner, gaver, spil, lege, aktiviteter og meget mere!

Køb alle dine ting til dit babyshower online - hurtigt, nemt og enkelt!
Læs mere

Populære Kategorier

Alle Kategorier