Vis større billede

Backpack Drinksdispenser

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Vil du sikre dig at blive festens højdepunkt? Så er denne drinkspumpe noget for dig! Med den kan du gå rundt til festen, i baren, eventet eller på festivalen og dele drinks ud. Tanken sidder bekvemt på ryggen og rummer tre liter valgfri alkoholisk drik (eller saft, hvis det er en børnefødselsdag). Drinkspumpen anvender tyngdekraft for at drikken til at løbe ud af slangen. Derudover medfølger en lille netpose som du fastgør på taljebåndet til fx et krus. Perfekt til at dele prøver ud, sælge drikke eller fylde tomme glas til fester. • Rummer tre liter • Kommer med tap • Ergonomisk design • Skulder og taljebånd • Størrelse: 64 cm (H) x 22 cm (B) x 12 cm (D) • Vægt: 1,5 kg (tom)

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Hege for 2 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar)
    1 af 6 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen14036 eller du kan uploade dem manuelt.
castle