ballonger-grattis-1
Selvom han er en bjørn med en meget lille hjerne, er han faktisk ret så begavet ham Peter Plys. Ingen anden eventyrkarakter har givet os så mange fine ord og citater som ham. Her er et par søde citater.

"Det bedste sted at grave et meget dybt hul, i hvilket man ønsker at fange en Hafferlaf, ville være der, hvor en Hafferlaf befinder sig - bare et par meter længere frem cirka."

"Det bedste er at vide, hvad man leder efter, inden man begynder at lede efter det."

"For den uuddannede er et A bare tre pinde."

Med det bedste citat fra denne utroligt (men dog uvidende herom) begavede bjørn er formentlig dette: "Man kan aldrig være nede med en ballon".
Grattis-ballonerne er et godt eksempel på Peter Plys' visdom. Lad ballonerne udfylde deres fulde potentiale ved at tilvælge vores heliumbeholder. Så kan din ballon i det mindste ikke være nede.
Disse balloner leveres i assorterede farver og har et hvidt tryk med teksten "Grattis!" på siden. Leveres i en 12-pak uden snor og helium. Køb disse separat for at skabe en perfekt fest.

Vi anbefaler at bruge en ballonpumpe når du blæser dine latexballoner op for at reducere risikoen for at de sprænger i ansigtet.
Art.nr 28067-1

Bedømmelse

14

Spørgsmål & svar

0

Tags