vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
ballongfigur-julgran-gronguld-78355-2
ballongfigur-julgran-gronguld-78355-1
Hvad siger du, hvis vi fortæller dig, at du kan bygge dit eget mægtige juletræ af balloner i år?! Her får du alt det, du skal bruge for at skabe netop denne fantastiske juledekoration. Ballontræet vil være perfekt til eksempelvis gløgg- eller julefesten og selvfølgelig på selve juleaften! Hvor skal julemanden ellers lægge alle julegaverne?

Her får du et festligt ballonjuletræ bestående af runde balloner i forskellige størrelser i farverne grøn, hvid og guld samt nogle balloner formet som stjerner. Fyld ballonerne med luft (ikke helium), og skab et smukt juletræ med stjernen i toppen. En guide for ballonstørrelserne og tydelige instruktioner medfølger.

  • Materiale: Latex
  • Indeholder:
  • 114 runde balloner og nogle stjerneformede folieballoner
  • 10 meter ballontape
  • 1 meter gennemsigtig tråd
Men hvordan laver man lige et rigtig flot ballontræ? Ingen grund til bekymring, for nedenfor beskriver vi processen trin for trin:

1. Rul ballontapen ud, og pust ballonerne med forskellige størrelser (12, 25 og 30 cm) op. 

2. Start med at bygge træets bund. Tag dine 30-centimeter store balloner, og før 10 af dem gennem hullerne i ballontapen. Sørg for at efterlade huller nok mellem ballonerne, så de ikke overlapper hinanden. 

3. Når du har tilføjet ballonerne, skal du klippe ballontapen til den passende størrelse og folde den til en cirkel. Fastgør ved at trække ventilen på den sidste ballon ind i et af hullerne i den modsatte ende.
Art.nr 78355-1

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags