Vis større billede

Tilbehør

Ballonguirlande Baby Guld Metallic Stor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
189 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Skal I fejre en lille babys ankomst til verden, så er det ikke helt nok med tilfældig pynt til babyshoweret. Nej, I skal naturligvis gå all in, og så passer denne BABY-guirlande i store bogstavballoner og skinnende guldmetallic helt perfekt!

Denne pakke består af 4 guldfarvede bogstavballoner på ca. 90 cm i højden (pustet op), der sammen danner ordet “BABY” i, hvilket gør det super effektfuldt.
Der medfølger en rulle matchende ballonsnor, så du kan hænge ballonerne op til en guirlande. Der sidder små løkker på ballonerne, så du nemt kan trække en ballonsnor igennem.
Eller tilkøb helium og ballonvægt, hvis du vil have ballonerne til at svæve!

  • 4 styk bogstavballoner medfølger, der danner ordet “BABY”
  • Farve: Guld Metallic
  • Mål: ca. 90 cm høje, når pustet op
  • Selvlukkende ventiler
  • 20 meter guldfarvet ballonsnor er inkluderet
  • Tilkøb helium og ballonvægt, hvis du vil have svævende balloner!
  • Svævetid med helium: ca. en uge
  • BEMÆRK! Hvis du fylder med almindelig luft: Du kan kun puste ballonerne op med en almindelig manuel ballonpumpe eller en elektrisk, da den selvlukkende ventil sidder et par centimeter inde i åbningen (hvis du har stærke lunger og er udholdelig, kan du selv puste ballonen op, hvis du stikker et sugerør i ventilen)

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71616 eller du kan uploade dem manuelt.
castle