vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Bånd & Snor

På Partyking finder du bånd og snore til alle lejligheder - og hvornår har du ikke brug for praktisk snor eller et flot gavebånd? Du kan eksempelvis anvende et hvidt bånd som dekoration til en bryllupsfest. Du kan binde smukke blomsterbuketter eller flotte sløjfer, som kan fastgøres på stolene.

Vi har snore i forskellige farver, som er perfekte som ballonsnore, når det er tid til at pynte op til fest. Når en fødselsdagsgave eller julegave skal pakkes ind, er det et must med en flot gavesnor, som kan fås i forskellige farver og bredder.

Her på Partyking finder du et stort udvalg af forskellige bånd og snore. Hvad går du efter i dag? Måske et organzabånd i en flot farve til at binde omkring en fletning i dit hår, en gave eller en ballon? Måske leder du efter et dejligt blondebånd til at dekorere invitationskortene med ved en barnedåb eller et bryllup eller nogle farverige snore til ballonerne til børnefødselsdagen? Husk at tage et kig på vores satinbånd i forskellige farver og bredder eller vores crepebånd, der også fås i flere forskellige varianter. Perfekt til forskellige dekorationer og forskellige kreative projekter!

Hvis du planlægger en studenterfest eller en højtidsfest, tilbyder vi også en række forskelligartede bånd i mange farver. Vi vil også gerne minde dig om, at der er dekorationssnore med små LED-lys. Perfekt, når du vil skabe en festlig opdækning, der virkelig skiller sig ud. Du kan placere båndet i midten af bordet eller binde en smuk sløjfe omkring blomstervasen. Uanset hvad du vælger, vil snakken gå rundt om bordet - og samtaleemnet er naturligvis din flotte dekoration!

Når det drejer sig om gaveindpakninger, er bånd og snore et vigtigt element. Ved at vælge snore i forskellige mønstre, farver og bredder skaber du lynhurtigt og nemt en personlig gave. Hvis du i stedet vælger at holde dig til et bestemt farvetema, får du en flot og stilren gave. Du kan også pynte gaven lidt ekstra ved at binde en grankvist eller en lille juletræskugle på ved hjælp af båndet - eller måske anvender du lidt slik eller en anden lille overraskelse, når det gælder en fødselsdagsgave. Det er så meget sjovere at forære en gave, som er flot pakket ind! Ja, som du kan se, tilbyder vi en række bånd og snore, som passer til alt fra blomsterarrangementer og kranse til balloner, scrapbøger og gaveindpakning.

I Partykings webshop kan du købe bånd og snore til alle lejligheder: fødselsdage, bryllupsfester, halloween, Sankt Hans, nytårsaften, advent, jul og kreative aftener med venner, kollegaer eller børn. Du kan købe bånd og snor døgnet rundt, hele året rundt.

En anden god ting ved Partyking er, at vi altid har lave priser og hurtig levering.
Læs mere