Til toppen
Vis større billede

Bandit Børnekostume

(2 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 100
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Dit barn kommer til at se super hård ud når han eller hun får denne banditdragt på! Dragten inkluderer hele syv dele som tilsammen giver en mystisk banditkarakter.

Bandit Børnekostume inkluderer en skjorte, et par bukser, en kappe, et bælte, en hat, en øjenmaske og et par skoovertræk. Skjorten er lavet i et sort, skinnende materiale med krave og frynser. Den har lange ærmer med puffede ender. Bukserne er lavet i samme materiale som skjorten. De er lange og lige og har elastik i taljen for en god pasform. Kappen er lavet i et sort, tyndt  materiale med guldfarvede bånd langs kanterne foran. Bæltet er lavet af et sort, skinnende materiale med guldbånd ved kanterne og guldfarvet, snørklet mønster med et lyn i midten. Hatten er lavet af sort filt. Den er i en enkel model med en mellembred skygge. Øjenmaske og skoovertræk er lavet i samme materiale som hatten. Masken sættes fast bagom hovedet ved hjælp af et tyndt, elastisk bånd, og skoovertrækkene trækkes over skinnebenene og bæres over strømper eller sko. Øverst på overtrækkene løber guldfarvede bånd. Sværdet medfølger ikke. Fuldend gerne med lignende for et udseende som på billedet.

Findes i størrelserne: Small (5-6 år) og Medium (7-8 år).

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (2)

Bedømmelse

 • Skrevet af Christina for 3 uger siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar )
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Mari for 3 uger siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar )
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen33516 eller du kan uploade dem manuelt.
castle