Bardiske

Det er ikke altid, at man har lyst til at klæde sig pænt på og tage til den nærmeste bar med vennerne. Du står i trængsel med andre gæster ved baren, skal vente i evigheder på at blive betjent, og når du endelig har fået din drink, lever den ikke op til dine forventninger. Ikke lige den bedste start på byturen. Men vi har løsningen!

I stedet for at gå på bar kan du hente baren hjem til dig selv og blive bartender derhjemme. Smidigt og praktisk til fester og andre lejligheder i hjemmet. Der er helt sikkert noget luksuriøst over at have en hjemmebar. Noget, som sikkert vil vække misundelse blandt hver en gæst, særligt når hjemmebaren kommer fra Partyking. Visse af vores bardiske kan også benyttes som receptionsskranke til firmaer eller konferencer.

Er du vild med skovture og udendørsfester i sommermånederne, kan en mere transportabel bardisk være en rigtig god investering. Selvfølgelig er den et meget bedre alternativ end de vakkelvorne campingborde, som så mange brydes med. Den transportable bardisk er let at håndtere, og til forskel fra en almindelig bar kan du tage den med overalt.
Læs mere
3 hits