batman-brave-and-bold-maskeraddrakt-1

Batman Brave and Bold Kostume

399 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Jimi
  for 9 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Kvalitet på denna dräkt var rent ut sagt horribel. Knappast värt pengarna och kommer inte handla dräkter igen. Man kan undra om modellen på hemsidan ens har samma dräkt på sig.
  10 af 10 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Mattias
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Mycket bra, ok pris. Varm!
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Pernilla
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Den blev lite kort på överkroppen, så den skar in i rumpan..(sydde in skärpet och en extra bit, då blev den kanon) iövrigt väldigt nöjd!
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Batman Brave and Bold Kostume er en fantastisk kopi baseret på Batmans tøj i den animerede tv-serie af samme navn på Cartoon Network. Batman Brave and Bold Kostume består af en tofarvet blå helkropsoverall med Batmans logo trykt på brystet. Desuden medfølger der en lang blå kappe og karakteristisk blå Batman-maske med støbte flagermusører. Sidst, men ikke mindst, medfølger et gult bælte og et par matchende blå skoovertræk. Bemærk! Dette er et "alt-i-et" kostume, der er ingen lynlås foran. Derfor kan du behøve hjælp, når du skal have dragten af, når du evt. skal på toilet. • Fås i størrelserne: Small, Medium og Large. • Medfølger: Overall, maske, bælte, kappe og skoovertræk. • Materiale: 100 % polyester. Dette er et officielt licenseret Batman™ produkt.