belgiska-chokladanusar-2
belgiska-chokladanusar-3

Belgisk Spiselig Anus

99 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Anastasia Zara
  for 3 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Stod det var belgisk chokolade men det er det ikke .. Der står på pakken når den ankommer at det er ren mælkechokolade og det kan man også godt smage det er så er meget skuffet over at produktet ikke er det som i skriver at det er ...
  13 af 16 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Heintje
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Fantastisk
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Helle
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Glem alt om Frellsens chokoladeæske til svigermor! Her er gaven, som får Tyren Ferdinand til at stoppe med at dufte til blomster for i stedet at begynde at slikke sig om munden. Det er julegaven, som får Robin Hood til at stjæle pakken under juletræet og give til de rige, og det er gaven, som får selv Julemanden til at beholde pakken for sig selv.

Vi har ventet længe på dette kvalitetsprodukt, der er fremstillet i den bedste belgiske mælkechokolade. Må vi præsentere 6 pragtfulde anuschokolader, pakken indeholder 42 g.

Denne kvalitetschokolade fås i en eksklusiv sort indpakning.

Ingredienser: Sukker, sødmælkspulver, kakakosmør, kakaomasse, mælkefedt, emulgator (sojalecithin) og aromastoffer. Der kan være spor af nødder. Chokoladen indeholder minimum 30% kakao. Indeholder spor af nødder og mælkeprotein.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.