belladot-evelina-menskopp-1

Belladot Evelina Menstruationskop

 149 kr  79 kr

Vælg variant:

 • Angelica
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jätte bra köp, god kvalitet och lätt att använda. Jag är super nöjd och glad att kunna välja detta alternativ istället för det traditionella.
  6 af 6 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Fredrik
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Du har sikkert allerede hørt om de mange lovprisninger af menstruationskoppen, måske både via medierne og omgangskredsen. Dette er et miljørigtigt produkt, men det er også ganske brugervenligt, ligesom du sparer en masse penge. Menstruationskoppen er nemlig designet til at kunne genbruges, og den kan rent faktisk anvendes i op til flere år, inden du behøver at købe en ny. En kop kan være inde i kroppen i op til 12 timer. Herefter bør den tages ud og rengøres, hvorefter den er klar på ny. Dette produkt er med til at gøre din menstruation mere behagelig.

Belladot Evelina Menstruationskop er et bedre alternativ end de traditionelle tamponer, og den er god for både dig og naturen. Ingen kroppe er ens, og derfor er det individuelt, hvilken kop der passer til netop dig.

Vælg mellem Small/Medium og Large/X-Large.