belladot-vibrator-barbro-2
belladot-vibrator-barbro-1
belladot-vibrator-barbro-3

Belladot Vibrator Barbro

229 kr

Vælg variant:

 • Maria
  for 11 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  En skön pryl kan varmt rekommendera den.
  5 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Vi ved alle, hvor skønt vibrationer på klitoris er, og hvor godt det føles med stimuli på G-punktet, men ved du, hvor fantastisk det føles at opleve begge ting på én gang? Nu har du chancen for at opleve det på daglig basis! Denne rabbit-vibrator er kraftfuld og intens, og takket være de 7 vibrationsprogrammer kan du finde lige dét, du vil have.

Dette er en rabbit-vibrator, som stimulerer klitoris og G-punktet samtidigt. Den har to motorer og intens vibration, som kan justeres ved hjælp af 7 forskellige vibrationsprogrammer. Den styres nemt med et tryk på en knap. Vibratoren har en silkeblød fornemmelse og er fremstillet af silikone, hvorfor der anbefales en vandbaseret glidecreme. Den er vandtæt og kan således bruges i brusebadet, ligesom den er rengøringsvenlig. Den måler ca. 12,5 cm i længden og ca. 3 cm i diameter. Der skal anvendes 2 AAA-batterier, som ikke medfølger. Stofpose til opbevaring medfølger.

 • 7 vibrationsprogrammer.
 • Vandtæt.
 • Materiale: Silikone.
 • Mål: Ca. 12,5 x 3 cm.
 • Der skal anvendes 2 x AAA-batteri, som ikke medfølger.
 • Stofpose medfølger.