Vis større billede

Benoit Hamon Papmaske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Det er ikke altid let at klæde sig ud, når man skal til udklædningsfest, men hvis du virkelig vil klæde dig ud som noget uventet, kan du jo iføre dig denne papmaske af den franske politiker Benoit Hamon. Han har blandt andet siddet i EU-parlamentet, ligesom han har været kandidat til præsidentposten. Selvom han ikke er så velkendt for os i Danmark, er han afgjort en kendis i Frankrig.

Du får her en klassisk papmaske, som forestiller en fransk politiker. Uanset om du bare er ude efter et uventet kostume eller bare vil vise din støtte til denne specifikke politiker, fungerer denne maske helt ypperligt.

  • Materiale: Pap.
  • Sælges stykvis.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48637 eller du kan uploade dem manuelt.
castle