vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Bogstavet A - Kostumer

Vælger du en udklædningsfest eller et kostume med bogstavet A, åbner det op for uendeligt mange muligheder. Der findes masser af erhverv, dyr, kendte personer, sportsgrene, mad og filmkarakterer, som begynder med lige netop dette bogstav, og selvfølgelig kan du finde masser af dem her hos Partyking.

Du kan eksempelvis vælge Disneyprinsesser, figurer fra spil eller hvorfor ikke spille rollen som din yndlingssanger eller -skuespiller? Det er kun fantasien, som sætter grænser, når du vælger at have et tema, hvor der findes så mange forskellige valgmuligheder.

Endnu sjovere bliver det, når man møder gæsterne, som formodentlig ikke kommer i samme kostume som dig selv, hvilket faktisk godt kan ske, når man vælger et "ret almindeligt" tema til en kostumefest. Af og til skal udklædningen måske forklares, men det er givetvis den bedste kilde til latterkramper.

Bogstavtemaet kan altså resultere i, at man lærer nye mennesker at kende eller lærer sine venner at kende lidt bedre. Kostumerne under bogstavet A fås både til børn og voksne, eftersom alle kan få brug for at klæde sig ud og være en anden for en enkelt dag.
Læs mere