Bogstavet R - Kostumer

Bogstavet R er det helt rigtige tema til udklædningsfesten. Det er nemlig her, du kan finde mange af klassikerne, såsom den klassiske ridder, Rødhætte, Robin Hood, Rapunzel og Rambo. Ok, Rambo passer måske ikke ind i eventyrtemaet, men kostumer med R behøver på ingen måde at være hentet fra eventyruniverset. Måske kaster du dig ud i rollen som Rubiks Kube (Professorterningen) eller en ridende enhjørning!

Der er masser af forskellige temaer med bogstavet R og hvorfor ikke kombinere de forskellige temaer, hvis nu kostumefesten tillader det? Kun fantasien sætter grænserne for, hvad som kan kombineres, og hvor sjove kombinationerne kan blive; racerkøreren, som kommer sammen med Roadkill eller Radioactive Man i kombination med en selvlysende ravedragt, som blinker i takt til musikken.

I dette store udbud af såvel voksen- som børnekostumer dækker bogstavet R de fleste behov til en vellykket udklædningsfest, uanset om det gælder en voksenfest eller børnefest. Alt er som sædvanligt tilgængeligt til rigtig gode priser og med hurtig levering.
Læs mere