boxare-dam-maskeraddrakt-1
boxare-dam-maskeraddrakt-2
boxare-dam-maskeraddrakt-3

Bokser Damekostume Deluxe

499 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Tilbehør

Boksebold Refleks

Boksebold Refleks

99 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivelse

Mød op til halloweenpartyet som et stort knockout! Ingen vover at skændes med en boksemester, så dette lækre kostume er designet til de mest selvsikre kvinder. Det er bare med at tage boksehandskerne på og være dit hårde jeg til festen! 

Kostumet består af en sort crop top, røde shorts, et stort bælte med teksten "Knockout Champ", en lang kappe samt røde boksehandsker. Det fås i damestørrelserne Small/Medium og Medium/Large. Fremstillet af polyester.

  • Størrelser: Small/Medium og Medium/Large.
  • Materiale: Polyester.
  • Der medfølger crop top, shorts, bælte, kappe og handsker.
  • Vask: 30 °C.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer af en fantastisk kvalitet. De koster lidt mere, men er også i en klasse for sig. De kan derfor ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du anvende og vaske dragten igen og igen.

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0