Vis større billede

Boldbazooka

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Elsker du at lege med din hund, hvor blandt andet "catch" er et forekommende spil? Vi forstår, at din arm kan blive træt efter tusindvis af kast, så hvorfor ikke tænke på armen og anskaffe dig en slags boldbazooka i stedet? Placer nemt en tennisbold i den, træk opladeren tilbage, og skyd. Både din arm og din hund vil elske den! 

Boldbazooka er en smart gadget til dig, der er blevet træt af at kaste bolde, men stadig vil lege med dit kæledyr. Denne boldskyder kommer i form af en bazooka i militærgrøn farve. For at bruge den, lægger du enkelt en tennisbold i den, trækker opladeren tilbage, og skyder. Bolden flyver lige så langt som et normalt kast og afgiver en relativt høj lyd, så den bør anvendes udendørs.

 • Sælges enkeltvis
 • Materiale: Plast
 • Mål: 60 cm lang
 • Boldholder til to bolde på siden af bazookaen

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

 • Skrevet af Mathilda for 1 år siden
  Den sköt bra men det stod att det skulle innehålla en axelrem också. Den fanns ej
  1 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen50146 eller du kan uploade dem manuelt.
castle