vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
bordsflagga-rod-studentmossa-84333-1

Bordflag Rød Studenterhue

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

19,90 kr

Pynt op til det årlige studentergilde med stilfulde bordflag med røde studenterhuer. De festlige bordflag i træ og pap er utroligt dekorative at have stående på et veldækket bord. Bordflagene med studenterhuer matcher glimrende til andre festartikler som eksempelvis Dannebrogsflag, service eller servietter i rød-hvide farver. De kan både placeres på bordet indendørs eller ude på havebordet, alt efter vejret. De vil under alle omstændigheder bidrage til den festlige stemning. 

Den røde studenterhue er noget ganske særligt. Når årets studenter springer ud, ser man de rød-hvide huer overalt i landet. Der bliver svinget med huerne, for nu skal det fejres, at flere års slid er veloverstået. Studenterne fortjener at blive fejret for fuld musik. De skal feste og køre gennem byen på flot pyntede studentervogne fra hjem til hjem for at skåle med familie og venner.

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af årets studenterfest, bør du især gøre dig umage med borddækningen. Vores produkt Bordflag Rød Studenterhue er den slags bordpynt, som sætter et festligt og hyggeligt præg på studentergildet. Glæd familiens student og de mange studenterkammerater med et flot og veldækket bord, hvor du har pyntet op med bordflag og anden stilfuld pynt i de flotte rød-hvide farver, som matcher studentens egen studenterhue.

  • Materiale: Træ og pap
  • Mål: 15 cm
  • Mål hue: 5,5x6 cm
Art.nr 84333-1
Kopiera OK

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags