Hem
Temaer Højtider Bryllup Bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning

Vi ved, at planlægning af en stor fest kan være stressende. Det gælder især et bryllup, som gerne skal være perfekt og mindeværdigt på alle måder. Der er meget at ordne. Hvordan skal brudekjolen se ud? Hvem skal lægge makeuppen og sætte håret? Og hvilke sko passer perfekt til kjolen? De skal gerne være så behagelige, at det er muligt at danse i dem hele natten lang. Og hvad med booking af kirke, dato og feststed? Og det slutter ikke her! Hvem skal inviteres, og skal du invitere alle dine gamle tanter og onkler? Hvordan skal invitationskortene se ud, og hvad skal der stå på ønskesedlen? Kan man mon ønske sig penge?

Nu tror du måske, at vi nærmer os slutningen på to-do-listen, men desværre er vi nødt til at skuffe dig, for du skal også huske at planlægge al mad og drikke, bordkortene, festdekorationerne og bandet. Men bare tag det roligt, alt ordner sig! Vores bedste tip til bryllupsplanlægningen er, at du surfer forbi Partyking, inden du for alvor tager fat på bryllupsplanlægningen. Vi har ikke svar på alle dine spørgsmål, men en hel del, og vi kan hjælpe dig med stort set alle festartikler til brylluppet. Flotte dekorationer give hele festlokalet et løft og spreder masser af stemning. Vi har bl.a. super flotte balloner, der er perfekte til en bryllupsfest. Du kan vælge de klassisk hvide, men sortimentet byder også på guld- eller sølvfarvede, hvis du ønsker at give festlokalet et mere luksuriøst og elegant præg.

Vi har også et stort udvalg af guirlander, forskellige typer af borddekorationer, duge, tallerkener, krus, servietter, lagkagedekorationer, konfetti, vægdekorationer samt et utal af andre ting.

Selvfølgelig finder du også invitationskort, bordkort, kortæsker og takkekort her på Partyking. Sammen får vi styr på hele bryllupsplanlægningen!

Du bestiller nemt og problemfrit dine festartikler online hos Partyking, altid til lave priser og med hurtig levering. Hvad med alle de andre ting, der skal planlægges? Betragt planlægningen som en del af festen. Det er her, I kan drømme sammen, længes efter jeres store dag og tænke over, hvordan I vil have det. Det er trods alt jeres store dag!

Et andet godt råd er at begynde i god tid! Det kan føles overvældende, men lav en to-do-liste, så I som par lidt efter lidt kan slette de mange punkter på listen.

Det er også godt at bede om hjælp. Der er helt sikkert mange i omgangskredsen, herunder forældre, søskende og venner, der med glæde vil hjælpe jer med de forskellige opgaver.

Begynd bryllupsplanlægningen her hos os på Partyking!
Læs mere