bunch-o-balloons-dual-launchers-76263-1

Bunch O Balloons Dual Launchers

229 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Sommerens højdepunkt: Vandkampen!

Hvis du er træt af, at din rolle i vandkampen altid er at fylde på med ammunition i form af vandballoner, har vi en perfekt løsning til dig. Disse balloner sidder i holdere, hvilket gør, at du kan fylde en hel række balloner samtidigt. Når de er fyldt, kommer det bedste: to vandballonkastere der gør, at du kan kaste så langt, at ingen i vandkampen kan føle sig sikre!

Her får du to vandballonkastere og over 130 balloner. Ballonerne sidder i fire bundter med ca. 30 balloner i hvert, og ved at ballonerne er sluttet til plasticrør, kan alle balloner fyldes samtidigt på bare et par sekunder. Du behøver heller ikke at binde ballonerne, da de lukker sig selv!

Sådan gør du: Tilslut bundtet af balloner til en vandkilde, og fyld ballonerne, indtil de er næsten fyldt med vand. OBS! Sørg for at opbevare bundtet i en vandfyldt beholder, så de ikke går i stykker på grund af vægten. Tag ballonerne af - de lukker sig selv. Kast dem på de nærmeste modstandere!

  • Materiale: Plast og latex.
  • Inkl. 4 x Bunch o Balloons (130 balloner i alt), 2 x Launchers.
  • Ikke egnet til børn under 3 år.