bunch-o-balloons-vattenballonger-100-pack-76268-1
bunch-o-balloons-vattenballonger-100-pack-76268-2

Bunch O Balloons Vandballoner 100-pak

119 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Vandkamp har en tendens til at indebære mere forberedelse end action. Lige præcis derfor kan du vælge Bunch O Ballons! Med disse bundter af balloner slipper du for at fylde alle ballonerne individuelt, så du i stedet kan bruge tid på det vigtige – at gøre dine modstandere megavåde!

Her får du en pakke med 100 vandballoner, der sidder i 3 separate bundter med ca. 33 i hver. Ballonerne er sluttet til et plasticrør, der sidder fast i et mundstykke, og dermed kan de alle fyldes samtidigt på blot et par sekunder. Du behøver heller ikke at binde ballonerne, da de lukker sig selv!

Sådan gør du: Tilslut bundtet af balloner til en vandkilde, og fyld ballonerne, indtil de er næsten helt fyldt med vand. OBS! Sørg for at opbevare bundtet i en vandfyldt beholder, så de ikke går i stykker på grund af vægten. Tag ballonerne af - de lukker sig selv. Kast dem på de nærmeste modstandere!

  • Materiale: Plast og latex.
  • Antal: 100-pak.
  • Fremstillet af 100% genbrugsplast.
  • Ikke egnet til børn under 3 år.