Vis større billede

Tilbehør

C-3PO Børnekostume

first_saleprice.value: 15120
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
189 kr 449 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Er dit barn kæmpe Star Wars-fan som vil klæde sig ud som en cool Star Wars-karakter til børnefesten? De fleste er jo cool, også droiden C-3PO! Dette autentiske kostume får alle til at tabe næse og mund når dit barn træder ind til festen som den smarte C-3PO!

C-3PO Børnekostume inkluderer en guldfarvet heldragt med autentisk C-3PO-motiv med let polstrede dele og fastsyet skoovertræk forneden. Der medfølger matchende handsker og en plastmaske der dækker ansigtet.
Masken har netstof ved øjnene som gør, at du kan se samt et lille hul ved munden. Der er også en hue som dækker bagsiden af hovedet og nakken, dvs. de dele som masken ikke dækker.

  • Fås i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Overall, hue, C-3PO-halvmaske og handsker
  • Materiale: 100% polyester

Dette er et officielt licenseret Star Wars™ produkt.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48695 eller du kan uploade dem manuelt.
castle