Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Star Wars Kostumer

Den første Star Wars-film kom allerede i 1970'erne, og lige siden har det været populært at klæde sig ud som de elskede karakterer. Hvem er din favorit? Modige Leia, seje Han Solo eller helten Luke Skywalker? Eller drages du af den mørke side, og vil du påtage dig rollen som den frygtede Darth Vader? Uanset hvilken karakter du elsker, har vi kostumet til dig, ofte komplet med paryk, hovedbeklædning, maske og sminke. Husk dog altid at tjekke, hvad der indgår i pakken, og hvad der skal købes separat.

Star Wars er et koncept, der fortsætter med at være populært år efter år, årti efter årti. Vi kan ikke sige præcis hvorfor, men vi elsker de ikoniske karakterer og den spændende historie, og vi vil bare gerne fortsat nyde Chewbacca og hans venner i nye fortællinger og film.

Vælger man at satse på et Star Wars-kostume, er der desuden mulighed for at involvere sin familie og sine venner i alt det sjove - hold en temafest, filmaften eller hvorfor ikke gøre halloween til Star Wars-aften, hvor alle kommer udklædt som netop deres favorit.

Filter

Viser 82 produkter
castle