vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
candyshot-piggelinus-1

Candyshot Piggelinus

59,90 kr

På lager (5 stk.)
Du husker det, som var det i går. Du, din mor, din far og din bror havde pakket bilen med tæpper, parasol, badetøj, badehåndklæde og madkurv for at nyde en dag ved havet. At bade var det bedste, og du var ude af dig selv af ren begejstring over det kommende strandeventyr. Da I nåede frem, stod du klar til at hoppe i bølgen blå, så snart resten af familien kom tilbage fra kiosken. Da du kunne skimte dem, så du noget grønt i deres hænder - Piggelin is! Du havde aldrig tidligere smagt denne søde is, men gav den alligevel en chance. Så var løbet kørt! Du brugte resten af dagen på at spise den grønne is, kun afbrudt af at plage din mor og far om flere penge til is. I dag kan det se lidt dumt ud, når en voksen kvinde guffer is i sig, sådan helt uhæmmet, så hvorfor ikke prøve disse fantastiske shots i stedet!

Candyshot Piggelinus er en 50 cl flaske med piggelinsmagende bolsjer i bunden. Flasken fyldes med en valgfri spiritus, og blandingen kan nydes, så snart bolsjerne er blevet opløst.

Ingredienser: Sukker, eddike, glukosesirup, syre (citronsyre), ekstrakt fra stikkelsbær, melon og pære samt klorofyl (E141).
Art.nr 29099-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

42

Spørgsmål & svar

0

Tags