Grøn

Hvis du ønsker at skabe en interessant baggrund for festen, kan vi varmt anbefale et farvetema. Vi tilbyder mange produkter for store og små, der hjælper dig med at etablere et ensartet udseende for de forskellige festdeltagere. Især i foråret, når alting bliver grønt, kan det være rart med både grønne og blomstrende elementer. Hos Partyking finder du dekorationer, tøj og tilbehør til en uforglemmelig fest!

Foruden alt tilbehør til borddækningen giver vi dig også mulighed for at finde tøj og forskellige former for smykker i det udvalgte farvetema. Vi har ligeledes mange forskellige typer af selvlysende produkter, der sætter et ekstra præg på festen. Uddeler du selvlysende armbånd eller halskæder til dine gæster, føler de sig straks som en naturlig del af temaet!

Derudover kan du finde en bred vifte af farver til farvning af både mad og drikke. Hvorfor ikke lave en grøn flødeskumskage samt lysende grønne cocktails? Til polterabenden kan du også nemt skabe en samhørighedsfølelse med sjovt tilbehør som glitrende grønne bånd, grønne nethandsker, grønne og lysende farver og hvorfor ikke grøn læbestift?
Læs mere