Hem
> Temaer > Varemærker > Captain America

Captain America

Klæd dig ud som en rigtig superhelt, mens du redder både verden og festen. Med ægte Captain Amerika-tøj vil du mildest talt blive festens hovedperson, når du ankommer i et kostume, der også er designet som USA's flag. Selvom det måske ikke lige er USA, du skal redde, kan du stadig få en hel del beundrere. Som Captain America skal du nemlig ned i en tætsiddende dragt. Den er dog nem at få på via en lynlås i ryggen.

Alt medfølger til dragten, og der medfølger ligeledes en maske til hovedet. De fleste dragter er endvidere forsynet med et hul til munden, så du nemt kan nyde drikkevarer og andre lækkerier uden først at måtte klæde om.

Hos Partyking forhandler vi forskellige kostumer og produkter til forskellige lejligheder, og hvis du ikke skal til fest, kan du stadig nyde fredagshyggen med en Captain America-slikskål. Kategorien rummer både kostumer til børn og voksne samt andet smart tilbehør. Dragterne kan tåle at blive strakt, og vi forhandler udelukkende officielt licenserede Captain America-produkter.
Læs mere