vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
carolina-reaper-chili-i-pase-93160-1

Carolina Reaper Chili i Pose

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

39,90 kr

1 gram

Midlertidigt udsolgt
ADVARSEL! Dette er verdens stærkeste chili og bør indtages med største forsigtighed. Ikke for børn eller dig, der er mere sensitiv mht. fødevarer.
Carolina Reaper - chilien fra helvede! Dybest set. Det er nemlig chilien, der allerbedst passer på Lucifers morgenmad, da den giver et ordentligt smæk i kæften. Den ligger på omkring 2 millioner Scoville, så det giver dig en idé af, hvor stærk den rent faktisk er. Med andre ord er Carolina Reaper den stærkeste chilipeber, du kan vælge. Og hvis du skal anvende den til din madlavning, er en lille flig nok til at få maden til at smage som ren ild. Så nu er du for alvor on fire!

Carolina Reaper Chili i pose indeholder en hel tørret Carolina Reaper chili, kendt som verdens stærkeste chili, og den ligger på omkring 1,5 til 2,2 millioner på Scoville-skalaen (der er delte meninger om det eksakte tal). På trods af sin enorme styrke har chilien en frugtagtig og fyldig smag, som gør den unik for sin art, og den er derfor også en voldsomt populær ingrediens blandt chilielskere, da den giver maden et ekstra spark af varme. Den ser ikke ud af meget i tørret form med en omkreds på knap 2 cm, men udseendet bedrager, så at sige.

ADVARSEL! Dette er verdens stærkeste chili og bør derfor indtages med ekstrem forsigtighed! Kun for voksne!

Posen indeholder en (1) hel tørret Carolina Reaper (ca. 1 gram).

Ingredienser: Carolina Reaper, Ca. 1 g.
Tørret Carolina Reaper Chili.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Du bør derfor altid tjekke produktinformationerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 93160-1
Kopiera OK

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags