vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Catwoman

Noget, som interesserer mange, når det kommer til den fiktive karakter Catwoman, er det faktum, at hun har så mange forskellige sider. Som forældreløs lærte hun at tage vare på sig selv, mens hun levede i Gothams skumle gader. Hun begyndte som tyv for at kunne overleve. Denne tilgang blev fulgt op af kampsport, hvor hun selv stod for træningen.

Catwoman portrætteres ofte ikke som en superskurk, men snarere som en antihelt, og hun er en særdeles interessant karakter. Hvad er egentlig Catwomans forhold til Batman? Ja, den er og bliver både kompliceret og flirtende.

Leder du efter en interessant karakter til den næste udklædningsfest, er det et sikkert valg at vælge et Catwoman-outfit. Lad hendes personlighed skinne igennem ved festen og lev dig ind i hendes rolle, så festen får et ekstra krydderi.

I vores sortiment finder du alt og lidt til, som får dig til at ligne den mystiske karakter Catwoman. Vælg et passende kostume og tilbehør, så du kan indtage festen med storm. Er du ude efter et perfekt Catwoman-kostume, er det slet ikke så svært at sammensætte det med tilbehør, såsom leggings, hale, solbriller og katteører. Kostumerne fås i forskellige størrelser, så du kan nemt finde noget, som passer til lige netop dig. Naturligvis er der også muligheder for børnene, som kan efterligne deres idol Catwoman - vi har nemlig flere Catwoman-kostumer i forskellige børnestørrelser. Du kan kombinere et par leggings med et sort Catwoman-kostume, en maske og katteører, så du får et komplet Catwoman-look med stor power.

Hvis du er heldig, kan du måske skimte Batman ved festen, idet han også tager sig den frihed at tage til fest i ny og næ. Udklædningsfester er altid en sjov ting, idet man her får chancen for at lade fantasien få frit spil, hvorfor man kan klæde sig ud som den ønskede karakter. Man kan ligeledes dekorere hjemmet med matchende dekorationer.

Hos os finder du ikke kun et Catwoman-kostume med hale og andet tilbehør. Der er masser af andre kostumer på lager, så du får et utal af muligheder for at klæde dig ud, mens vores tilhørende dekorationer kan skabe den helt rigtige stemning.
Læs mere