Meny

Kort Bodysuit Sort Deluxe

299 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Lizetté
  for 2 dager siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Den är precis så pass bra att material att man kan ha den även som "vanligt" plagg. Alltså även om man inte ska på maskerad. Fick ta large då jag har lång överkropp och den satt ändå väldigt bra. Är en del stretch I den också. Bekvämaste bodysuit jag har använt!
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Dette sorte bodysuit er ideelt, når du skal i gang med at sammensætte det perfekte outfit til en udklædnings- eller halloweenfest. Bodysuitet kan naturligvis også anvendes til de helt almindelige fester ved at kombinere med dit eget tøj derhjemme i klædeskabet. Forvandl dig til en modig superhelt eller en badass skurk! Gad vide, hvem der møder op til festen...

Du får her en body med lange ærmer og en lynlås, som gør det nemt at få dragten af og på. Dragten er sort og sidder stramt ind til kroppen.

Vælg mellem størrelserne: Small, Medium og Large.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer og tilbehør i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at tingene koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse! De kan ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du bruge kostumet igen og igen.