Champion

Champion er en svensk virksomhed, der begyndte at producere forstærkere og komponenter tilbage i 1930'erne. I dag er virksomheden ejet af Order Nordic AB, og sortimentet er blevet udvidet med et utal af smarte teknologiske gadgets, køkkenmaskiner og hjemmeelektronik. Produktporteføljen omfatter alt fra mobilcovers til trådløse hovedtelefoner, højtalere, fjernsyn og computertilbehør til elkedler, massageapparater, husholdningsassistenter og støvsugere.

Champion satser benhårdt på funktionalitet, og fokuspunktet er at udvikle brugervenlige og fleksible husholdningsprodukter, der forenkler hverdagens forskellige opgaver.

Virksomheden prioriterer design, kvalitet og sikkerhed i alle faser og foretager løbende grundige kontroller for at sikre, at alle de elektriske og elektroniske gadgets overholder gældende love og sikkerhedskrav. Alle Champions produkter er også CE-certificerede og testet i overensstemmelse med den europæiske REACH-forordning. Derfor indeholder de ikke farlige kemikalier eller SVHC-stoffer.

Champion ønsker at tilbyde et omfattende udvalg af sikre, funktionelle og veldesignede kvalitetsprodukter, der passer til alle situationer i det moderne skandinaviske hjem. Produkter, der gør livet lysere og gør det både nemmere og sjovere at omgås og opdage spændende nye ting sammen. Eftersom vi hos Partyking altid ønsker at bekæmpe kedsomhed, er det noget, vi står 100% bag, så selvfølgelig har vi sørget for at bringe masser af smarte Champion gadgets ind i vores webshop. Her kan du finde alt fra chokoladefontæner til donut makers, vaffeljern, ismaskiner, dampere, popcorn- og candyflossmaskiner, salt- og peberkværne, røgalarmer, forlængerledninger, mobiltilbehør og meget mere! Perfekte gaver til dig selv og alle andre!

Med Champions hjælp kan du skabe måltider, der giver et løft til både hverdag og fest. Champions smarte køkkenprodukter gør det lige så nemt at snuppe en hurtig morgenmad som de hurtige mellemmåltider, enkle hverdagsfrokoster, picnicudflugter og uhøjtidelige kaffepauser. Eller hvad med fredagshygge, legesyge børnefødselsdage, en dejlig lang weekendbrunch, overdådige middagsselskaber, lækre grillfester, farverige cocktailfester, festlige buffeter ved højtider, og hurra-rungende fødselsdagsfester?

Du kan invitere vennerne over til en hyggelig filmaften, hvor det er tid til at nyde de varme, nypoppede popcorn i biografstil - hentet direkte fra din egen stilfulde retro popcornmaskine. Eller du kan arrangere en nytårsfest og afkøle champagnen på et leje af is fra din egen seje ismaskine eller servere hjemmelavede snacks og iskolde velkomstdrinks ved grillfesten. Afslut dit middagsselskab med en hjemmelavet isdessert serveret i hjemmelavede vaffelskåle, eller du kan imponere gæsterne med en stor chokoladefontæne og lækre skumfiduser eller frugtspyd til at dyppe deri.

Dagen derpå venter der muligvis en luksus morgenmad i vaskeægte Champion-stil, eller hvad med at give kæresten en dejlig opvågnen på Valentinsdag med kaffe og friskbagte belgiske vafler på sengen. Du kan også dække bordet til en fødselsdagsfest eller til kaffesammenkomst med hjemmelavede donuts fra din egen donut maker. Eller måske drømmer du om at arrangere verdens bedste børnefødselsdag, hvor du overrasker børnene med hjemmelavet is, popcorn og fluffy candyfloss fra din helt egen candyflossmaskine.

Med Champions bærbare damper kan du friske festoutfittet op i en fart og stryge alt fra jakkesæt til skjorter, kjoler og gardiner - og du behøver ikke engang at flytte de forskellige ting.

Med Champions støvsuger går det som en leg med at få ryddet op efter festen. Champion har masser af trådløse gadgets i sit sortiment, men med deres praktiske stikdåser og forlængerledninger kan du også forlænge ledningerne til din stationære elektriske gadgets så du får den ønskede rækkevidde.

Hos Partyking kan du købe masser af smarte og praktiske husholdningsapparater, køkkenmaskiner og smart teknologi fra Champion - altid til gode priser og med hurtig levering!
Læs mere