vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
chili-klaus-grillkrydda-sweet-scorpion-grill-mix-96135-1

Chili Klaus Grillmix Sweet Scorpion grillmix, grillfest, grillkrydderi

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

69,90 kr

75 gram

På lager (9 stk.)
Han har gjort det igen! Chili Klaus har endnu engang skruet op for et fantastisk grillmix til din næste grillaften. Og netop denne variant er både spicy og sød, hvilket gør den ekstra velsmagende og ikke bare stærk-stærk. Med den populære Trinidad Scorpion Chili som stjernen i grillblandingen lander den på vindstyrke 7 på Chili Klaus' vindstyrkeskala. Ganske enkelt et perfekt valg til dig, som elsker kombinationen varmt og krydret.

Chili Klaus Grill Mix Sweet Scorpion er en sød og stærk grillblanding, som indeholder Trinidad Scorpion Chili, der giver masser af varme, samt tomat, løg og sukker, der tilfører blandingen et touch af sødme. Vanvittigt godt! Velegnet til alt, hvad der kan grilles, men ekstra godt til oksekød og kylling.

  • Vægt: 75 gram
  • Vindstyrke (varme): 7/15

Ingredienser: Sukker, salt, tomatpulver, krydderier (paprika, røget paprika, hvidløg), urter (persille), løg; 0,5% chili (Trinidad Scorpion), citronekstrakt, krydderiekstrakt.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 96135-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags