Vis større billede

Tilbehør

Clockwork Orange Herrekostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Clockwork Orange-kostumet i en herremodel inkluderer en hvid dragt med knapper foran og beigefarvede bukser med elastik, som går rundt om taljen og giver en både god og bekvem pasform. Der medfølger også et par matchende beigefarvede seler, som sættes fast med knapper og kan justeres ganske nemt, så du opnår en perfekt pasform.
Der medfølger også en hvid stok med rundt håndtag på toppen.

Hatten medfølger ikke!

Fås i størrelserne: Medium og Large.

Tags

BEDØMMELSER (9)

Bedømmelse

 • Skrevet af Simon Carl Martin for 9 år siden
  Det jag var mest missnöjd över var suspensoaren som bara var en kudde som var lite konstigt formad, utöver det så satt den som handen i handsken. Tråkigt att den inte var mer lik den i filmen och lite mer kvalité över det hela. Detta är alltså inget som har med partykungen att göra, utan tillverkarna själva, dåligt att det sätts så låg standard generellt på de mesta maskeradkostymerna. Även storleken var XL och satt som skinn runtom, så det var ganska tur att jag valde den större storleken, sååå tjock/stor är jag inte jämfört med average svensk ;) Har medium/large i vanliga kläder. Min polare valde standard och den satt riktigt tight på honom, och han har small/medium i sina kläder och är jädrigt kort, liten varningstext skulle nog passa sig på artikeln.
  5 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Howard for 8 måneder siden
  Var ikke klar over at dette var en one-piece. Passformen er ikke bra på bakgrunn av dette. Hadde dette vært en uavhengig topp og bukse så kunne man ha byttet ut det man ikke likte.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af David for 5 år siden
  Saknade hatt, fick beställa det separat
  0 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen12860 eller du kan uploade dem manuelt.
castle