cornhole-black-white-edition-1
cornhole-black-white-edition-3
cornhole-black-white-edition-2

Cornhole Black & White Edition

1.295 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

 • Ernst Jimmy
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Cornhole" er et sjovt spil for alle aldre, og det kan spilles i alt fra gangen til ude på græsplænen. Ham eller hende med den bedste evne til at ramme vinder!

Spillet indeholder 2 x spilleplader med hul, 4 x hvide ærteposer og 4 x sorte ærteposer. Spillet er af en meget høj kvalitet og er testet af professionelle fagfolk. Det er fremstillet af træ, og hver plade måler 90 x 60 cm og vejer ca. 9 kg. Pladerne har foldbare fødder, der nemt kan skubbes ind, når de skal opbevares. Ærteposerne måler 13,5 x 13,5 cm og vejer 300 g. Spillet er en sort-hvid variant, og der medfølger spilleregler og instruktioner på engelsk.

Fås som en komplet pakke.