crazylinser-blind-white-1
Kundebillede
kb-crazylinser-blind-white-1
Kundebillede
kb-crazy-linssit-blind-white-1
Kundebillede
kb-crazylinser-blind-white-28073-1

Crazylinser Blind White

139 kr

art.nr 28073-1

Suppler med

Bleg hud, hvide klæder, hvide sko og sølvgråt hår. Dit outfit til årets halloweenfest er i princippet klart, men du mangler det der lille ekstra. Det der, som får folk til reagere med mere end bare at sige "ej hvor ser du godt ud!... hvad forestiller du?"

Med disse crazylinser bliver du helt og aldeles hvid og bleg, og folk vil ikke stille spørgsmål, på trods af at det måske er lidt uklart, hvad du egentlig forestiller. I stedet vil de blot acceptere, at du har aftenens absolut fedeste outfit. "Tomt blik" har fået en helt ny betydning.
Eftersom dit syn forværres kraftigt med disse linser, vil du knapt kunne se de andre gæsters fantastiske outfits. Således kan du jo kåre dit outfit som det sejeste, i hvert fald ud fra dem, du har set i løbet af aftenen! Der er jo fordele og ulemper ved alting. Men begiv dig ikke ud på en joggingtur i skoven, og løb heller ikke efter bussen, når du bærer disse linser. Du vil for en stund mærke, hvordan det er at være blind, og det er altså ikke helt let.

Her får du en partylinse uden styrke, som passer til alle øjenfarver. Linserne giver en effekt af, at dit øje er helt hvidt (alt afhængigt af din egen øjenfarve kan der muligvis anes en lille smule gennem linsen, så effekten i stedet bliver bleg og ikke helt hvid). Denne type linse er ikke egnet til anvendelse i begge øjne samtidigt, da du som sagt bliver stort set blind.

Fakta om Crazylinser Blind White:
  • One size, passer de fleste.
  • Basiskurve 8,6 mm. Linsens diameter 14 mm.
  • CE-certificeret i henhold til ISO9001, høj kvalitet.
  • 12 måneders linse, der således kan anvendes i op til et år.
  • Leveres parvis i en tætsluttet pakning.
  • Kombinér med linsevæske for at opnå en bedre holdbarhed.
  • Anbefales fra 18 år.
  • OBS! Disse linser bevirker, at dit syn forværres drastisk, mens du bærer dem. Det er derfor ikke tilrådeligt at anvende dem i begge øjne på samme tid, da de stort set gør dig helt blind!
Obs! Læs venligst de medfølgende instruktioner før brug 

Bedømmelse

196

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

3

Tags