crop-top-minikjol-disco-1
crop-top-minikjol-disco-2

Crop Top & Minikjole Disco

139 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Med glitrende mønstre og en vovet stil kan dette sæt anvendes i stedet for en kedelig helsort discodragt. En nem og hurtig måde at gå fra et middelmådigt kostume til fuld discodiva! Selvfølgelig kan delene anvendes enkeltvis, måske endda til intime stunder med din partner? 

Crop Toppen & og Minikjolen er to stykker tøj af et sæt, herunder en kort kjole med en crop top uden ærmer med dyb udskæring og en snøre til at binde bag ryggen. Begge dele er fremstillet af sort, transparent stof og er udsmykket i et glitrende mønster. Stoffet er stretchy og fremstillet i polyester og spandex. Delene kommer i størrelserne small/medium og medium/large. Bemærk, at kropssmykkerne ikke medfølger.

  • Materiale: 93% polyester, 7% spandex
  • Størrelse: S/M, M/L
  • Stretchy fit
  • Inkluderer crop top og minikjole
  • Kropsudsmykning medfølger ikke
  • Vaskeanvisning: 30°C

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kendte for deres udklædningskostumer af fantastisk kvalitet. Måske koster de lidt mere, men de er helt i en klasse for sig og kan ikke sammenlignes med andre kostumer! Takket været stoffets kvalitet kan du vaske og anvende dragten om og om igen.