chili-klaus-hot-sauce-da-bomb-evolution-73106-1

Da Bomb Evolution Hot Sauce

299,90 kr

142 ml

På lager (6 stk.)
BEMÆRK, at vi anbefaler en aldersgrænse på 18 år for køb af dette produkt! Vi fraråder på det kraftigste, at det indtages af mindreårige.
Brændende rød og superstærk Scorpion-chili er her afbalanceret med andre stærke krydderier som paprika og gurkemeje samt sukker, hvidløg, citron og et strejf af koriander og mynte for at fuldende smagen. Perfekt til grillede rejer, kylling eller grøntsager!

Da Bomb Evolution Hot Sauce er den nyeste sauce fra Da Bomb. Som sædvanlig er den virkelig, VIRKELIG stærk og bør indtages med største forsigtighed!

Sælges i en flaske med 142 ml.

Ingredienser: Røde stærke chilier, vand, eddike, salt, krydderier (herunder paprika og gurkemeje), hakket hvidløg, sukker, hvidløgspulver, ekstra jomfruolivenolie, løgpulver, citronsaftkoncentrat, koriander, mynte. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet. 
Art.nr 73106-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags