vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Dåb

Med sødt og sjovt tilbehør fra Partyking skaber du nemt et tema til dåben. Med flere forskellige typer af kageudstikkere, eksempelvis i form af teddybamser eller barnevogne, kan du sætte et personligt præg på det, som familien og vennerne skal spise ved festen. Fyld rummet med balloner og anvend duge i samme farve, så du får et ensartet indtryk. Vi har eksempelvis også muffinforme i flere farver, så du også kan benytte dig af de helt små detaljer til det gennemgående tema. Du finder endda søde borddekorationer samt store lanterner til de stunder, når aftenen begynder at gå på hæld, og havefesten langt fra er slut!

Hvis du ikke arrangerer festen, men derimod skal med som gæst, kan du finde både sjove gaver, gaveæsker og gavepapir hos os. En flot navnehalskæde kan være en god gaveide, og hvis du vil bidrage til aktiviteter i løbet af dåbsfesten, kan vi anbefale sæbeboblemaskinerne, som er til stor glæde for både børn og voksne.

Tag et kig på vores produkter og lad dig inspirere! Du kan med få midler skabe en både lækker og hyggelig stemning ved dåbsfesten. Både festen og billederne bliver uforglemmelige minder.
Læs mere