dansk-bitter-essens-89559-1

Dansk Bitter Essens

25 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Invitér gæsterne på lidt hæderlig Dansk Bitter, som du selv har blandet! Tal lige om en fælles smagsoplevelse, som desuden bliver unik netop til stunden. 

Her får du en essens, som du blander med en ikke-krydret brændevin for at skabe en god og bitter smag af ingefær og krydderpeber. Du kan udmærket drikke den umiddelbart efter blandingen, men det anbefales at lade den stå et par dage eller uger, så smagen når at sætte sig rigtigt. 

En flaske indeholder 20 ml, hvilket giver 75 cl. 

Ingredienser: Aromastoffer: Naturlige aromaer af malurt, anis, kanel, kryddernelliker og krydderekstrakt
Farvestof: E 150. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid varedeklarationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst.