Vis større billede

Deep Sea Adventure Spil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
229 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

En gruppe fattige udforskere (jer) håber på at blive hurtigt rige og begiver sig ud på havet for at forsøge at finde den forsvundne skat. I er alle rivaler med et lavt budget, og I tvinges til at leje en ubåd sammen. I er tilmed nødt til at deles om den samme tank med luft. Besværligt! Hvis I ikke når tilbage til ubåden, inden luften er brugt op, når I har fundet skatten, ja så taber I!

Her får du et rigtig morsomt spil for 2-6 spillere, som går ud på at finde den forsvundne skat. Nemme spilleregler på engelsk medfølger, og en omgang tager cirka 30 minutter. Spillet egner sig til spillere fra 8 år og op efter og kommer med engelske spilleregler.

  • Sprog: Engelsk
  • Spilletid: 30 min
  • Antal spillere: 2-6 personer
  • Alder: Fra 8 år
  • Spilgenre: Strategispil, selskabsspil

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen69214 eller du kan uploade dem manuelt.
castle