Selskabsspil

Selskabsspil kan virkelig gøre meget for at løfte feststemningen! De fungerer også godt som en isbryder, hvis folk endnu ikke kender hinanden så godt.

Partyking har spændende spil inden for flere forskellige kategorier. Fra enkle til mere tricky selskabsspil. Der findes bl.a. quizzer, mordgåder og mange klassiske spil, der passer godt til både børn og voksne. Man bliver aldrig for gammel til at spille! Ved hjælp af vores varesortiment kan du udvælge nogle sjove og frække spil og holde spilleaften med alle vennerne. Det bliver med garanti en underholdende aften med mange grin, hvor nogle af spillerne ofte viser sig at være mere konkurrencedygtige end andre... I så fald er en pokeraften måske mere passende. Her er det sandsynligvis godt at have et komplet, professionelt pokersæt, så du løfter den sitrende spænding ved bordet. Det er selvfølgelig klart, at det alt sammen er noget, du kan finde hos Partyking. Så gør klar til at hæve indsatsen og få det bedste ud af din pokeraften!

Hos Partyking finder du også masser af forskellige drukspil, der fungerer perfekt til festbrug. Vi har eksempelvis forfestspillet, der er en perfekt selskabsleg for at bløde stemningen op til jeres forfest. Her er der 52 kort, og hvert kort giver dig en opgave som f.eks. at give 3 slurke væk, fortælle en anekdote eller skrige så højt, du kan. Sortimentet byder også på et amerikansk beer pong-sæt, så du kan spille beer pong til din fest. Eller hvorfor ikke spille "Fylletornet" - et spil, der bygger på det klassiske træklodsspil "Klodsmajor". Når tårnet falder sammen, eller en del af det falder sammen, skal du bunde dit glas. Vi har også spillet "Trivial Pursuit Party", der er en festversion af det klassiske spil.

Hvis du er ude efter mere klassiske selskabsspil, du kan spille med venner og familie, har vi naturligvis også det. Her kan nævnes spil som "Rubikskub" - et sjovt 3D-puslespil, det klassiske brætspil "Ludo", "Trivial Pursuit Master Edition", der indeholder en timer, hvor du skal svare rigtigt, inden tiden er gået, samt "Twister", der er et fysisk spil, hvor man næsten slår knude på sig selv for at vinde.

Vi forhandler også det klassiske bordhockey-spil "Stiga Play Off", som de fleste måske allerede kender. Eller hvorfor ikke købe et af de mest folkekære selskabsspil "Monopoly", der går ud på at skrabe så meget kapital sammen som overhovedet muligt, ligesom man skal købe gader, bygge huse og hoteller? Vi tilbyder også et andet klassisk selskabsspil, nemlig "Risk", der går ud på at erobre verden. Hvis du elsker spændende detektivspil, har vi også det. F.eks. spil som "Cluedo", hvor du skal løse mordmysterier. Eller hvorfor ikke spille "Mafiamordet", hvor du skal løse en mordgåde, der udspiller sig til en fest, og hvor de mest kendte mafiosoer optræder?

Så kig ind i vores store udvalg af selskabsspil.
Læs mere