vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Valentinsdag Dekorationer Til Valentinsdag

Dekorationer til Valentinsdag

Da det begynder at nærme sig den 14. februar, er det på tide at begynde at tænke på Valentinsdagsdekorationer. På Partyking benytter vi enhver lejlighed til at vise vores familie, venner og bekendte lidt ekstra kærlighed. Derfor finder du et stort udvalg af dekorationer til både hjemmet og arbejdspladsen. Fordi kærlighedsdagen skal ses og fejres ordentligt, uanset hvor du er!

Valentinsdag dekorationer - Hjerter i alle former!


Valentinsdag er naturligvis forbundet med hjerter i alle mulige farver, størrelser og materialer. Fra små kort, hvis du vil sende en subtil besked til store bannere og hjerteformede balloner, når du vil vise hele verden, hvor meget du kan lide nogen. Det er ikke kun din elskede, du kan opvarte med Valentinsdagsdekorationer. Glem ikke din virksomhed, der fortjener at blive pyntet med en masse kærlighed, pimp din arbejdsplads eller din bedste vens hjem.

Sådan dekorerer du til Valentinsdag:


Har du nogen speciel i dit liv, der får dit hjerte til at springe et par ekstra slag over hver gang du ser eller tænker på personen? Når det er den 14. februar, har du chancen for virkelig at gå helt amok og pynte jernet med Valentinsdagspynt. Kan det blive for meget? Nej, siger vi. Jo mere desto bedre! Hvis I bor sammen eller har overnattet sammen, kan morgenbordsbordet være et godt sted til Valentinsdagspynt. Pust nogle eller mange balloner op. Du finder mange variationer her på Partyking, og vi udfordrer dig til at bruge alle tilgængelige farver, former og varianter, fordi det virkelig giver en fantastisk effekt. Hæng Valentinsdagspynt som serpentinere over køkkenlampen, og lad dem også slange sig i krøller på bordet – som du selvfølgelig har dækket med en ny dug til ære for dagen. Blomsterblade og konfetti drysses lidt chikt med løst hånd ud på bordet, men pas på, at de ikke ender i morgenmaden. Lyskæder sammen med stearinlys er perfekte i februarmørket, når du vil have den rigtige hyggelige belysning. For her er det vigtigt at bygge en stemning op med dine Valentinsdagsdekorationer, der udstråler kærlighed og omsorg.

Kærlighedsfulde dekorationer til dem, du holder af!


Venner er det vigtigste i livet, det kan du nok være enig i. Hvis der er nogle, der fortjener at få lidt ekstra opmærksomhed på Valentinsdag, som også kaldes vennedagen, er det den familie, du selv vælger. For selvom I ikke deler DNA, kan dine venner være tættere på dig end din familie. Overrask din bestie med Valentinsdagsdekorationer hængt i entréen. Det vil være noget unikt at komme hjem til efter arbejde eller skole. Vimpler, guirlander og papirlanterner kan være udenfor, hvis døren er beskyttet mod regn og slud. Ellers kan du satse på Valentinsdagdekorationer såsom balloner, dekorativ tape og andre ting, der kan klare en februardag. Du vil naturligvis også gerne give et nuttet kort og måske en lille blomst ved døren. Har din ven ikke grønne fingre? Intet problem. Vi har kunstige blomster, der holder mindst lige så længe som dit venskab.

Kom den 14. februar også lidt for pludseligt i år? Ingen bekymringer, ved at bestille dine Valentinsdagspynt fra os, har du dem i god tid til at kunne forkæle din bedste ven.
Læs mere