det-borde-man-ju-veta-janej-edition-1
det-borde-man-ju-veta-janej-edition-2
det-borde-man-ju-veta-janej-fragespel-3

Det borde man ju veta Ja/Nej Frågespel

139,90 kr

Der findes en hel del, man burde vide. Og så findes der en hel del, som man ikke ved. Dette sjove svenske spil stiller din viden på prøve. Er det for eksempel lovligt at brænde en 100-kroneseddel i Sverige? Synker en appelsin, hvis du lægger den i vand? Er der faktisk nogen, der har gået på månen efter den første månelanding i 1969? Ved du det?

Her får du det supersjove svenske spil med titlen "Det borde man ju veta...Ja/Nej"-quizspil, der betyder "Det burde man jo vide...", og det er en efterfølger til et tidligere spil med samme titel. Spillet er proppet med over 400 sjove og anderledes ja/nej-spørgsmål. I dette spil konkurrerer alle mod alle, og spændingen stiger hurtigt for hvert spørgsmål. I dette spil får du ikke point for at svare rigtigt, men du får minuspoint for at svare forkert. Jo enklere spørgsmål, jo flere minuspoint.

Vær forberedt på, at de mest simple spørgsmål gør dig usikker, når du ikke har Google ved hånden. Du vil høre dig selv tænke: "Øh, dette burde jeg jo vide..?".

  • Alder: 12+
  • Spilletid: Uspecificeret
  • Spillere: 2-12 stk.
  • Sprog: Svensk
  • Spilgenre: Familiespil, sjove spil, festspil
Art.nr 67242-1

Bedømmelse

7

Spørgsmål & svar

0

Tags